:)

Jumaat, 25 Jun 2010

painting da' rainbow xD


tgh usha2 nmpk  blog  Nini D. wah! baik hati cik nini d ni .Tengok syarat pun senang...apa lagi join je la..hehe xD. Lagi pun tgh busan..mlm2 ni kan..so korang tak nak join k?..cuba nasib..!mana lah tahu rezeki..
10 hadiah misteri menanti kengkawan semua..
Jadi..untuk menyertainye senang saje...:)


1.  Jadi follower blog cik Nini D nih
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway teman nih yang bertajuk : PAINTING DA'   RAINBOW
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4.  Tulis komen " SAYA DAH JOIN " , tinggalkan link dan email untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway teman nih nanti ye..

Jadi,..teman ucapkan semoga berjaya pada semua peserta!! 

Siapa yg berminat klik  sini

4 ulasan:

  1. wahaha..saya tak pernah join mana-mana kontest pun...huhu..
    Latest post: PKR bukan lagi Politik??

    BalasPadam
  2. salam ziarah..me jln2 cni :) nice blog..
    have a happy weekend!! & good luck!

    BalasPadam