:)

Sabtu, 26 Jun 2010

LENSA BURUK THE CONTEST :)


Byk2 contest yg aku usha.contest cik Ti Anne Mohd Yassin yg attract aq utk join!
 Luya join ye cik Ti Anne..heheXD..(gedik sey kaw..aduh!-.-")..Walau aku tak suka snap picture tp cari2 ade jumpe juge gambar kenangan di Melaka "uvernite" .
 Gadis ni  telah menjadi modelku.kah3.
 Picture  ni ditangkap time subuh.tu yg biru jew.
Gambar ni tak di edit just tambah perkataan je .alam semulajadi..
Lokasi di pantai bersebelahan dengan  Eye on Malaysia. 
Walau gambar yg dipetaruhkan tidaklah secantik cik Ti Anne ..cube jew lah nasib!..Mana tahu terbuka hati cik Ti Anne ni ambil picture ni sebagai pemenang (o0o0..berangan lebih..hehek:D)..

Gambar yang dipertaruhkan :)

Tajuk foto
bulan menjadi saksi "nostalgia" antara kami







Model Telefon Bimbit
sony ericsson w595

Slogan
Saya suka blog Lensa Buruk kerana blog ini penuh dengan kesenian. Reka bentuk blognya walaupun simple tp sangat menarik, bahasa yang digunakan memang boleh menarik perhatian si pembaca dan juga hasil karya cik Ti Anne yg begitu kreatif. Lebih2 lagi saya mempunyai minat dalam fotografi ni.Sekian...


Tag kepada 5 orang kawan yg berbakat:


Tarikh tutup penyertaan pada 1 Ogos 2010
Hadiah bagi Pemenang bertuah : RM30. 00 akan di bank in kan trus ke akaun anda. :)

untuk maklumat lanjut klik sini

10 ulasan:

  1. ade mse nant i join k. thanks sbb tag ;)

    BalasPadam
  2. penyertaan dah diterima :)
    dah boleh cek updates.. :D

    BalasPadam
  3. thanx..
    nti sy join..
    kna pg snap2 pix lah ptg ni..
    ekeke!!

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. tgk lah kalau rajin. hehe :)
    gamba dah ade. woot woot

    BalasPadam
  6. salam.. nice blog of u..
    gud luck k ;)

    BalasPadam