:)

Rabu, 7 Julai 2010

toilet theme restaurant :)


Orang sekarang suka mencuba benda yang lain dari yang lain. kan?
Sesuatu benda yang pelik akan nampak lebih menarik selepas dicuba .Betul tak?
Bayangkan jika you'll makan di dalam ini .


http://www.cute-smiley.com
euwwww .
.Memang menaikkan selera makan you'll!!. hahak :D .
Terdapat sebuah restoran di Japan bertemakan tandas .
Tapi restoran tu bukan lah sejijik gambar kat atas tuh .



Restoran itu mendapat sambutan di Japan.
Indah rupa daripada khabar :) hahak
Mungkin kerana orang ingin cuba sesuatu yang lain. ngee~


http://www.cute-smiley.com
Mangkuk tandas dijadikan sebagai tempat duduk :)



Antara sajian yg dihidangkan .
Mangkuk menyerupai mangkuk tandas
\
http://www.cute-smiley.com
euwwww . Is it tasty? .wekkk



the dessert? cute right. hahak
semua gambar di ats ihsan drpd pakcik google

If I open a restaurant like that ..you'll want to come?
i hope you come
hahahak :D
http://www.cute-smiley.com


46 ulasan:

  1. iuuuyyyeeewww .. sodap nyer .. ehehe

    BalasPadam
  2. hehe..kt queensbay penang ade kdai mcm ni jgk..mgkok tnds sume2 ni la..haha..tgk dr luar sje lahh

    BalasPadam
  3. Hi, Visiting here..Very nice..luv ur blog...Very special for u.. Don’t Miss it!

    BalasPadam
  4. saiful : sedap ?erk .-.-' hahak

    wanie : ade eh ? waaah

    suhaisweet : tengs

    BalasPadam
  5. adoyyy...kalo u bukak restaurant cm ni..i dtg ambik pic je..xlalu i nak makan..dessert die looks cute but to eat..arghhh..haha..btw..love this post very much!!!dpt pengetahuan baru..=)

    BalasPadam
  6. syiba : tengs . hahak .cute ya amat

    BalasPadam
  7. aku xkn makan eskem cam taik tuh .kang pikir2 taik,rase taik kang.

    BalasPadam
  8. azry : hahak . aku pun tak snggup ..

    BalasPadam
  9. betulla ko cakap...entri ko mmg sgt menyelerakan...yum yum~~

    niat dia buat tempat duduk cam toilet tu sbb senang..sambil makan, bolehlah membuang sisa-sisa pepejal kat situ terus..mesra pengguna sungguh...kan???

    Blog nostalgia budak Muor

    BalasPadam
  10. farysa : hahak ..euwww

    along : hahak tu r lau tak sempat . lepas situ jew.

    BalasPadam
  11. Aku rase elok la kalau restoran tue letak penyembur busuk cam bau jamban agar sekata paras udara dalam restoran tue..

    Baru arr relevan dengan konsep restoran jamban tue sekali gus menaikkan semangat pelanggan nak mencekik makan..

    Sekian.

    BalasPadam
  12. diorg bleh slere lg menjamah??
    yewwwww..sgt memuntahkan..

    BalasPadam
  13. yang atas xtahan seklai.. neway,mcm2 style toilet da skrg.. :))
    zakiah jd folower kamu yg ke 157...
    nnti folo zakiah semula ye.. :D

    BalasPadam
  14. ewww.. tak lepas nk masu tekak. tgk rupa aiskrim tebayang benda lain!

    BalasPadam
  15. Hi2, Gerrard ni
    Err desert tu perisa pe ea?.sangat menarik perhatian.hahaha

    BalasPadam
  16. fickryhashim : waaa . sgt bagus idea kaw.

    cik bucken : tu r..haish ..tade paksaan

    zakiah : ok follow u back

    wan gerrard : hahak . menarik eh . tp bygkan rse die cm **** .haha

    BalasPadam
  17. bahaya nih...
    ruang makan pun dah macam toilet...
    sekali termasuk dalam toilet yang sebenar pun kita taktau...
    kena plak dalam toilet yg sebenar tu ada 'makanan' yang sebenar...
    tersilap makan plak nanti.. naya ja... ehehe

    BalasPadam
  18. omaigod?
    where did u get this?
    hahaha.
    x sgka ada jugak kedai camtu.
    x|

    BalasPadam
  19. rasa mcm x tertelan je tgok pic2 ni.
    msti terbyg2 kan toilet.

    BalasPadam
  20. eww... what kind of people la yg masuk restoran mcm gtu..
    kalo ade yg nk belanja mkn free pun zaza snggup tolak okeyyy...

    BalasPadam
  21. bila manusia da lansong tak fikirkan adab sopan, hilang akal, dan tak dapat lagi bezakan yang mane baik mane tidak..

    haishhh...

    BalasPadam
  22. Ermmm..ni i nak share my secret neh..sila tergamam ok....

    "Tahukah anda tahap kesedapan makanan di sesebuah restoran bergantung kepada tahap kebersihan restoran tersebut.kajian mendapati semakin kotor restoran tersebut, semakin enak makanan di situ"

    *wahh feeling majalah 3 pulak...

    kehkehkeh..hahaha..;-)

    BalasPadam
  23. err..purplepolaris, betul ke..haha

    BalasPadam
  24. purplepolaris : hahak . tu yg byk org lepak mamak ..
    hasrol : percaya lah :) .huhuk

    BalasPadam
  25. pengsan!!! xde selera...ni macam penah kuar kat tb..tp xingt tb bpe..hm..thanks for sharing this!

    BalasPadam
  26. terbaek ah! b4 dis penah gak dgr pasal restoran bertemakan tandas neh...tp bila fikir balik, nonsense kot...kembang tekak bila nak mkn...

    BalasPadam
  27. misyamissyou : welcome :)

    mas: tawu tape . tgk desserrt uh.. yerk

    BalasPadam
  28. ayul...pekata ko baca artikel ni.........sangat memberi kesan dowh~~


    Blog nostalgia budak Muor

    BalasPadam
  29. setuju ngan purplepolaris coz nowadays mmg nmpak sgtla benda cmni berleluasa .. wekk wekk >,>

    BalasPadam
  30. hahak . selere manusia pun dah smkin rendah . hahak

    BalasPadam
  31. skrg byk je bende pelik²...
    esok lusa tak taw lah mkn dlm ape lak...
    huhuhuhuhuh....

    BalasPadam
  32. euww....menarik gak kalau ada kat mesia ni...tp dessert tu yg tak lalu...huhuhu

    BalasPadam
  33. adoyaii!!!!
    memang xlalu nak makan den tengok desert mcm tu..
    aish!

    BalasPadam
  34. kancilbiru & izyan : hahak .tibe2 rse die cm Tuttt . hahak euuu

    BalasPadam
  35. kalau ada angah nak cuba la...macam best jer...nak...nak...

    BalasPadam
  36. hafiz_din east18 Julai 2010 2:04 PG

    shahrul try r bkak restoran cam 2... aq nak cbe gak.. hahahah...

    BalasPadam
  37. hafiz_din east19 Julai 2010 8:42 PG

    bole gak...
    sdap x??

    BalasPadam
  38. euwwwwwwwwww !! dont want to come...! ^__^

    BalasPadam